About

Vols saber-ne una mica més?

Aquí va la història...

Anuska va néixer d’una il·lusió, d’un somni. Era una botigueta amb encant situada al centre de Cardedeu. I darrera d’Anuska hi he estat jo, l’Anna. Bé, la meva família en forma part, així que a vegades parlo en plural perquè penso que és una mica de tots tres. La botiga física la vaig obrir l'abril del 2013 i, després de 5 anys, tanco aquesta porta i obro una finestra al món sideral, virtual, 2.0 o com li vulguis dir, amb EL DETALL. Nom que sorgeix de l'eslògan que tenia a la botigueta (el detall que et fa especial).


El detall que et fa especial… Sí, perquè els detalls sí que importen. Crec que la vida sense detalls és avorrida. Les relacions s’han de cuidar amb detalls, nosaltres mateixos ens hem de mimar amb detalls. Un detall emociona, un detall enamora, un detall remou, un detall estova, un detall alegra… Em podria allargar molt però els detalls, siguin o no materials, són molt importants, són màgics i fins i tot m’atreviria a dir que són terapèutics. I la realitat és: a qui no li agrada un detall?


I dins d'El Detall hi ha la meva marca, creada per mi (by anuska). De moment només hi trobaràs tasses, però pot arribar de tot, jajaja!


Sou tots i totes molt benvinguts!!

GRÀCIES per la vostra visita, m'encanta tenir-vos aquí!

"riure és la millor de les teràpies" - by myself

IDIOMA - LANGUAGE

  • CAT/ El web està en català perquè és la meva llengua, amb la que somio, penso i m'expresso millor. Però et puc atendre en castellà, en anglès i en francès. I encantada de fer-ho!!
  • ESP/ La web está en catalán porque es mi lengua, con la que sueño, pienso y me expreso mejor. Pero te puedo atender en español, inglés y francés. ¡Y encantada de hacerlo!!
  • ENG/ The site is in Catalan because it's my language, the one that I dream with, the one I use to think and with it I express myself better. But I can answer you in Spanish, English or French. And I'd love to do it!!
  • FR/ Le site est en catalan, car il est ma langue, dans ce rêve, penser et mieux me exprimer. Mais je peux faire face à l'espagnol, l'anglais et le français. Et heureux de le faire !!